joomla, cms, joomla cms, hjemmeside, mambo, konsulent, php, toolmaster, open, source, template, webhotel, toolbar, browser, freelance, counter, strike, sponsor, kampp, community, pris, seo, søgemaskine, søgning, forening, adwords, optimering, eshop, betaling, webshop, crm, groupware, pms, forum, fremstilling, oprettelse
 

Forside arrow Profil arrow Profil af Toolmaster.dk
Klik for at læse om samarbejde
 
Professionelt CMS-system
CMS (Content Management System) web-sites som fx Joomla, Mambo og Typo3 CMS web-sider er vores speciale! Der er mange muligheder og besparende sammensætninger.
Læs mere her!
 
 
Professionelle Web-shops
Web-shop som fx OsCommerce, VirtueMart og ZenCart Vi levere professionelle web-shops, hvor dine kunder kan betale med alle former for kreditkort.
Læs mere her!
 
 
Søgemaskineoptimering
Søgemaskineoptimering - bliv fundet på internettet! Et web-site som ikke besøges er spildte penge! Søgemaskine-
optimering er løsningen! Læs mere her!
 
Profil af Toolmaster.dk Udskriv E-mail

Profil af Toolmaster.dk

Toolmaster.dk er en mindre konsulent- og udviklingsvirksomhed. Vi er stærkt erfarne på mange områder som fx systemudvikling, udviklingsmetoder, databasedesign, programmering, grafiske løsninger/design, installering/tweaking af clienter og servere, problemløsning samt meget mere. Vi kan levere løsninger til Intranet, Internet eller enkelte maskiner. Vi er kort sagt den billige, men professionelle løsning for privatpersoner såvel som virksomheder af alle størrelser.

Værdier og forretningsvision

Da vores primære arbejde ligger i at implementere CMS-systemer og tilpasse dem til kundens behov, er vores forretningsvision at blive det naturlige førstevalg for de, som ønsker det bedste resultat, men til en pris der er til at betale!

De vigtigste virkemidler vi anvender for at opnå den billigste pris er følgende:

  • Ikke at opkræve licens, så der ikke er nogle faste udgifter til siden.
  • Gøre brug af Open Source og derved lade andre "arbejde" med/for os.
  • Lade kunden hjælpe til med det mindre tekniske, så der spares på udgifterne.

Disse tre små, men vigtige punkter, gør det muligt for kunden at spare mange penge i forhold til mange andre konsulentvirksomheder, der fx presser selvdesignede CMS-systemer (som derfor ikke videreudvikles lige så ofte) med licenser på kunden.

Ansatte

Toolmaster.dk bruger et unikt system, i og med vi kun er få fastansatte, men derudover har en lang række konsulenter vi arbejder tæt sammen med, hvis dette skulle blive nødvendigt. På den måde kan vi "opskalere" virksomheden i pressede situationer.
På trods af vores størrelse har, vores fastansatte og konsulenter mange forskellige evner og færdigheder. Dette skyldes forskellige uddannelser inden for IT, samt sideløbende mindre uddannelse eller kurser for at holde niveauet ved lige. På denne måde sikrer vi, at vi altid har en fastansat eller en konsulent, der passer til en given opgave som fx systemudvikling eller kodning i et givent programmeringssprog. Vores team er sammensat af folk med forskellige uddannelser, så vi sikrer en bred og stabil trop. Dog skal det siges at alle fastansatte og konsulenter er i stand til at udføre vores primære funktion, nemlig at implementere CMS-systemer samt tilpasse disse efter kundens behov.

I deres fritid, bidrager Toolmaster.dk fastansatte og konsulenter yderligere til udviklingen af det vi anser som de vigtigste CMS-systemer.

 
 
Profil  |   Kontakt  |   Referencer  |   CMS-systemer  |   Web-shops  |   Søgemaskineoptimering  |   Browser Toolbar  |   Specialudvikling