joomla, cms, joomla cms, hjemmeside, mambo, konsulent, php, toolmaster, open, source, template, webhotel, toolbar, browser, freelance, counter, strike, sponsor, kampp, community, pris, seo, søgemaskine, søgning, forening, adwords, optimering, eshop, betaling, webshop, crm, groupware, pms, forum, fremstilling, oprettelse
 

Forside arrow Produkter/Services arrow CMS web-systemer... arrow Oversigt over CMS-systemer
 
Professionelt CMS-system
CMS (Content Management System) web-sites som fx Joomla, Mambo og Typo3 CMS web-sider er vores speciale! Der er mange muligheder og besparende sammensætninger.
Læs mere her!
 
 
Professionelle Web-shops
Web-shop som fx OsCommerce, VirtueMart og ZenCart Vi levere professionelle web-shops, hvor dine kunder kan betale med alle former for kreditkort.
Læs mere her!
 
 
Søgemaskineoptimering
Søgemaskineoptimering - bliv fundet på internettet! Et web-site som ikke besøges er spildte penge! Søgemaskine-
optimering er løsningen! Læs mere her!
 
Oversigt over vores CMS-systemer Udskriv E-mail


Toolmaster.dk ved hvad I har brug for! At vælge det helt rigtige CMS-system er den vigtigste beslutning ifm. alle hjemmesider. Toolmaster.dk ved hvad der er rigtigt for netop Jeres projekt.

"CMS-system filosofi"

Hos Toolmaster.dk har vi valgt ikke at udvikle vores eget CMS-system, men derimod bruge forskellige Open Source CMS-systemer. Mange af vores konkurrenter har udviklet deres eget, som de vil have I skal betale udviklingen af samt tilhørende licens.

Open Source giver mange fordele som fx:


Der findes mange hundrede CMS-systemer på verdensplan, der alle kan noget forskelligt!
Dette gør at vi ikke kun gør brug af et CMS-system, men derimod flere forskellige alt efter opgaven. Langt de fleste opgaver kan dog løses med de samme CMS-systemer, da de fleste sider har de samme simple behov.
Klik her for at læse mere om hvad et CMS-system er, hvordan det virker og hvad det kan bidrage med til Jeres projekt.

Vores primære CMS-system

At vælge det rigtige CMS-system til opgaverne er en vigtig proces. Når Toolmaster.dk bedømmer om et CMS lever op til vores krav, er det ud fra følgende kriterier: support, udvidelsesmuligheder, alsidighed, udviklingshastighed, stabilitet og sikkerhed.
Ud fra disse perspektiver er der især 5, der skiller sig kraftigt ud! Disse er Typo3, Wordpress, Drupal, Mambo og Joomla! (Joomla! er en videreudvikling af Mambo). Toolmaster.dk har valgt primært at fokusere på Joomla! (Mambo) ud fra ovenstående kriterier. Klik her for at se hvor efterspurgte CMS-systemerne er hos Google lige nu.

Officielt Joomla CMS logo!Navnet Joomla! (Jumla) betyder på Swahili "all together" som skal forstås som "sammenholdet i Joomla!". Meningen med ordet er at vise det enorme sammenhold der er mellem communitiet, Core-udviklerne, brugerne og 3PD udviklerne.
Joomla! udsprang den 17. august 2005 af det prisvindende og meget populære CMS-system Mambo. Grunden til dette var en uoverensstemmelse mellem Miro Corporation og udviklerne af Mambo, der resulterede i at alle core-udviklere, og langt størstedelen af 3PD, forlod Mambo for at stifte Joomla!. Så med andre ord er det core-udviklerne af Mambo, der nu i stedet udvikler Joomla!. Udviklingsleder Andrew Eddie beskriver beslutningen i dette brev på udviklernes hjemmeside. Joomla har i sin korte levetid (den første version af Joomla! blev udgivet den 16. september 2005 ved at omdanne den nyeste version af Mambo) allerede overhalet Mambo i bl.a. antallet af brugere. Nogle af grundene er den hurtigere udvikling, det rigtige og bedre core-udviklingshold, nyere kode og større sikkerhed!

Vores CMS-løsninger

Som udgangspunkt kan det siges at grundsystemet er det samme, og at det der gør forskellen rent resultat- og prismæssigt er udvidelsen i funktionalitet og professionalisme (fx mængden af detaljer og arbejde vi foretager).
Af samme grund er det svært at sætte en fast pris, da man fx kan ønske samme detaljegrad fra den store Businesspakke brugt på den mindre Basispakke - hvis man ikke har brug for nogle ekstra funktioner! Den eneste måde at være sikker på er ved at kontakte os og få et tilbud.

95% af alle de ekstramuligheder (fx Forum, nyhedsbrev, community, downloadområde, billedegallery og kalender) vores kunder ønsker, ud over grundsystemet i form af fx Komponenter, Moduler og Plugins, er allerede skabt via Open Source miljøet! Det samme gælder Templates, hvor der findes over 1000 forskellige færdige designs at vælge imellem! Dette betyder at de er gratis og frit kan benyttes, og at den eneste udgift derfor er den tid vi bruger på installation, opsætning og evt. videreudvikling. Klik her for at se en liste over CMS-systemets grundfeatures!

For at vejlede vores kunder bedst muligt når det kommer til at klarlægge deres egne behov, har vi valgt at opdele de behov vores kunder oftest har i 3 kategorier. Dette gør det også nemmere at få et overblik over hvor man ligger rent økonomisk. Klik her for at se en liste over eksempler på gratis udvidelser!

Basis
Klik for at læse om Basis CMS
  Social
Klik for at læse om Social CMS
  Business
Klik for at læse om Business CMS
Basispakken er billigst i og med den primært består af selve grund-CMS-systemet.

Pakken bruges til sider som fx "simple" præsentationer, foreninger, klaner og personlige hjemmesider.

  Socialpakken har væsentligt flere funktioner og kræver en større arbejdsmængde fra vores side end Basispakken.

Pakken bruges til sider som fx communities, sider med megen brugerinteraktion, supportservice, foreninger og større klaner.

  Businesspakken kan ud over evt. funktionalitet fra Socialpakken også indeholde unikke ting som fx web-shop. Mængden af detaljer, opsætning og arbejde er i højeste fokus!

Pakken bruges til firma- og produktpræsentationer, sider med megen brugerinteraktion, supportservice, større communities og online salg via web-shop.


Læs mere om Basispakken her!
 
Læs mere om Socialpakken her!
 
Læs mere om Businesspakken her!

 

Spcialudvikling af funktionalitet og design

Et billede er tusind ord værd! For at have et unikt web-site, kan det være nødvendigt at få udviklet en template. Det samme gør sig gældende, hvis man har specielle ønsker til funktionaliteten. Dette kan være i brug for at kunne modtage input fra kunder eller besøgende på hjemmesiden. Al udvikling (kode og grafik) kan lade sig gøre hos Toolmaster.dk!

Klik her for at læse om udvikling af funktionalitet og web-kode.
Klik her for at læse om udvikling af design og template.

 
 
Profil  |   Kontakt  |   Referencer  |   CMS-systemer  |   Web-shops  |   Søgemaskineoptimering  |   Browser Toolbar  |   Specialudvikling