joomla, cms, joomla cms, hjemmeside, mambo, konsulent, php, toolmaster, open, source, template, webhotel, toolbar, browser, freelance, counter, strike, sponsor, kampp, community, pris, seo, søgemaskine, søgning, forening, adwords, optimering, eshop, betaling, webshop, crm, groupware, pms, forum, fremstilling, oprettelse
 

Forside arrow Produkter/Services arrow Web-shop og e-handel
 
Professionelt CMS-system
CMS (Content Management System) web-sites som fx Joomla, Mambo og Typo3 CMS web-sider er vores speciale! Der er mange muligheder og besparende sammensætninger.
Læs mere her!
 
 
Professionelle Web-shops
Web-shop som fx OsCommerce, VirtueMart og ZenCart Vi levere professionelle web-shops, hvor dine kunder kan betale med alle former for kreditkort.
Læs mere her!
 
 
Søgemaskineoptimering
Søgemaskineoptimering - bliv fundet på internettet! Et web-site som ikke besøges er spildte penge! Søgemaskine-
optimering er løsningen! Læs mere her!
 
Web-shop og e-handel Udskriv E-mail


Det er blevet vigtigere og vigtigere at kunne sælge sine produkter online døgnet rundt - selv når du har fri!

Hvad er en web-shop (e-shop)?

Web-shop/e-shop system En web-shop er et stykke software, der giver en bruger muligheden for at kunne vælge et antal af varer og forskellige produkter, man stiller til rådighed. Når kunden er færdig med at "shoppe" (vælge varer), kan denne få vist en liste over alle de valgte produkter (også kaldet indkøbskurv). Kunden har også mulighed for at bestille sine varer online, og betale dem direkte med fx dankort, visa, mastercard, ewire, girokort osv. Dette betalingssystem skal i virkeligheden ses som et separat system, der er inkluderet i web-shoppen, da det udelukkende tager sig af en sikker kommunikation til fx PBS. Som sælger vil I modtage en bestilling, så snart pengene er klar til at blive overført.

Hvilke fordele kan en web-shop give?

Det er ikke altid et spørgsmål om hvad en web-shop kan bidrage med, men snarere om den ikke er en direkte nødvendighed.

En web-shop har mange fordele som fx:

  • I bliver repræsenteret på det stigende e-handelsmarked.
  • Giver en nem oversigt over alle Jeres produkter.
  • Udvid Jeres kundekreds til hele verden, og ikke kun lokalt.
  • Kunder kan betale med mange typer af betalingsmidler.
  • Jeres kunder kan læse om, og se Jeres produkter døgnet rundt.
  • Slut med åbningstider. Kunder kan købe produkter når som helst.

Valg af web-shop?

Som ved CMS-systemer, er der ved web-shops mange forskellige Open Source valgmuligheder. Vi har derfor ikke et fast valg af web-shop, da valget kommer an på fx mængden af produkter og kundebehandling.
En overvejelse man skal gøre sig, er om prioriteten er hjemmesiden eller web-shoppen. Det er fx muligt at integrere en web-shop fuldt ud i et af vores CMS-systemer, men ikke omvendt. Klik her for at læse CMS-systemer!
Vi bruger kun de bedste og mest populære Open Source web-shops som fx OsCommerce (se demo) og Zen Cart (se demo).

Prissætning af web-shop installation?

Da Toolmaster.dk i modsætning til vores konkurrenter ikke tager penge for licenser eller selve systemet, men udelukkende for den mængde tid og arbejde vi bruger, er det fuldstændigt op til dig som kunde at bestemme prisen. Der er for eksempel mange penge at spare på opsætning af en web-shop, hvis man selv vil tilføje sine produkter til shoppen. Af samme grund er prissætningen lidt som ved vores CMS-systemer. Derfor henviser vi til siden om vejledende CMS priser for mere pris-information.

I er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis I vil vide mere om mulighederne for at få en af de bedste web-shops og e-handelssystemer opsat, eller få en vurdering af omkostningerne - det er ganske gratis!

 
 
Profil  |   Kontakt  |   Referencer  |   CMS-systemer  |   Web-shops  |   Søgemaskineoptimering  |   Browser Toolbar  |   Specialudvikling