joomla, cms, joomla cms, hjemmeside, mambo, konsulent, php, toolmaster, open, source, template, webhotel, toolbar, browser, freelance, counter, strike, sponsor, kampp, community, pris, seo, søgemaskine, søgning, forening, adwords, optimering, eshop, betaling, webshop, crm, groupware, pms, forum, fremstilling, oprettelse
 

Forside arrow Produkter/Services arrow Søgemaskineoptimering... arrow Muligheder og overblik
 
Professionelt CMS-system
CMS (Content Management System) web-sites som fx Joomla, Mambo og Typo3 CMS web-sider er vores speciale! Der er mange muligheder og besparende sammensætninger.
Læs mere her!
 
 
Professionelle Web-shops
Web-shop som fx OsCommerce, VirtueMart og ZenCart Vi levere professionelle web-shops, hvor dine kunder kan betale med alle former for kreditkort.
Læs mere her!
 
 
Søgemaskineoptimering
Søgemaskineoptimering - bliv fundet på internettet! Et web-site som ikke besøges er spildte penge! Søgemaskine-
optimering er løsningen! Læs mere her!
 
Muligheder og overblik Udskriv E-mail


Hvad er en hjemmeside værd som ikke bliver besøgt eller fundet af ens kunder? Søgemaskineoptimering (SEO) er løsningen!

Hvad er søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering!

Search Engine Optimization (SEO) på dansk er søgemaskineoptimering, og dækker over en proces hvor man får et web-site til at bedre blive fundet via Søgemaskiner af sine potientielle kunder. Et godt eksempel på denne målrettet markedsføring via Internettets søgemaskiner er at du har fundet vores - Toolmaster.dk's hjemmeside. Du har med andre ord søgt efter nogle ord inden for et bestemt område og fundet os! Læs mere om søgemaskineoptimering og interessante releteret fakta her!

Hvorfor søgemaskineoptimering?

Internettet handler om at blive fundet/set, lige så vel som man har produkter for at sælge dem! Hele internettet er opbygget omkring søgemaskiner, og det er derfor vigtigt at følge deres "regler" og udnytte dem til fulde.

Søgemaskineoptimering er:

 • Den mest økonomiske og effektive måde at ramme potentielle kunder på!
 • En langsigtet proces der kan kræve siden og optimeringen udvikler sig løbende!
 • En marketingform gør dit website tilgængeligt for potentielle kunder døgnet rundt!
 • Sikkerheden for, at du får fuld valuta for din investering i en hjemmeside og/eller web-shop!

Hvad Toolmaster.dk tilbyder af søgemaskineoptimering

Der er mange fronter at satse på, som alle vil være med til at hive én op af søgeresultatlisten og derved bedre kunne blive fundet! Hvis det er første gang I foretager søgemaskineoptimering bør i som udgangspunkt med mindre anbefalet holde jer til nedenstående rækkefølge.

Vælg et af følgende punkter der er områder hvor man foretager søgemaskineroptimering:

 1. Keywords og optimering
  - At finde de helt rigtige Keywords og sidebeskrivelse (meta-tags), samt have siden optimeret så keywords går igen er den vigtigste søgemaskineoptimering!
 2. Optimering af hjemmeside til søgemaskiner!
 3. Søgemaskineregistrering
  - At tilmelde hjemmesiden til de forskellige søgemaskiner i korrekt rækkefølge med special udvalgte keywords er eneste garanti for man kan blive fundet!
 4. Konkurrant & top 10 analyser
  - At vide hvordan man kan forbedre sin side (også i forhold til konkurranterne) ned til et hvert enkelt tegn for at ende i top 10 gør hele forskellen!
 5. AdWords og (PPC) reklamer
  - At kunne reklamere på en billig, målrettet og meget effektiv måde på kendte hjemmesider via PPC er en stor fordel når det kommer til at indfange potientielle kunder!

I er til hver en tid velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om hvad jeres hjemmeside mest har brug for når det kommer til søgemaskineoptimering, samt hvad vi kan tilbyde netop jer for i bliver placeret højere på søgeresultatlisterne!

 
 
Profil  |   Kontakt  |   Referencer  |   CMS-systemer  |   Web-shops  |   Søgemaskineoptimering  |   Browser Toolbar  |   Specialudvikling