Responsiv mobilhjemmeside og mobiltemplate - også til Joomla

Over 50 % af alle sidevisninger i verden sker nu om dage på farten fra en mobiltelefon eller en tablet. Alene i Danmark ejer over 50 % af befolkningen en smartphone og disse tal stiger naturligvis kun med tiden.

For stadig at gøre det nemt og hurtigt for dine mobile kunder at besøge din hjemmeside, bør du have en responsiv eller mobilversion af din hjemmesiden.

Uden en responsiv eller mobilhjemmeside straffer både Google og dine kunder dig!

At bruge mobil og tablet til at browse på internettet er faktisk så meget fremtiden, at Google har meldt offentligt ud, at de direkte straffer hjemmesiders søgemaskineoptimering (SEO), hvis de ikke enten har en mobilversion af hjemmesiden eller et responsivt webdesign.

Og det er ikke kun Google, der straffer dig for ikke at have en mobilhjemmeside. Også dine kunder, og især dine kommende kunder, vil helt droppe at se din hjemmeside, når de laver søgninger på farten, hvis der ikke også er en mobilhjemmeside.

Bruger du gamle teknologier som fx flash og frames, kan din normale hjemmeside slet ikke vises på alle mobile enheder. Dette er et bevist valg foretaget af bl.a. Apple’s iPhone og iPad. Det samme gør sig gældende for bestemte typer dropdownmenuer, der ikke er klar til, at det er en finger, der trykker.

Så der er ingen vej uden om – du er nødt til at gøre din hjemmeside tilgængelig for mobil- og tablet-brugere!

Mobilhjemmeside - responsivt eller mobiltemplate?

Der er to måder at få en mobilhjemmeside til sin Joomla CMS hjemmeside (og andre CMS’er):

  • Mobiltemplates for henholdsvis mobil- og tablet-enheder. Dette er oftest den letteste løsning, da det ikke har indvirkning på hjemmesides webdesign (Joomla template).
  • Responsivt webdesign (Joomla template), som automatisk tilpasser sig enheden, der ser hjemmesiden. Dette er bl.a. alle bredder og højder, mængden af indhold, samt hvor det vises.

Begge løsninger er lige gode. Responsivt design må betragtes som fremtiden, men ikke for alle typer hjemmesider, da man kan miste nogen kontrol ved store mængder indhold.

Når den mobile udgave af hjemmesiden er blevet opsat, passer den sig selv. Nyt indhold og ændringer på hjemmesiden kommer automatisk med på mobilhjemmesiden.

Kontakt Toolmaster.dk for yderligere information om mobilhjemmesider og responsivt design.

Udskriv Email

Åbningstider

Ring på telefon 2623 5224 inden for følgende tidsrum:

Mandag-Fredag: 09.00 til 16.00
Weekend: Lukket

Eller skriv os en e-mail på: 
info@toolmaster.dk

Om Toolmaster.dk

Toolmaster.dk er et Full-Service Joomla CMS webbureau med over 18 års erfaring.
Vi ligger i København. Vi blev etableret i 2004 og har arbejdet med Joomla CMS fra starten.
Vi tilbyder stort set alt inden for webløsninger, webshops og online markedsføring.

Vi støtter

Sponsor af den årlige danske
Er også med i selve bestyrelsen.