• Forsiden
  • Kurser
  • Oversigt over alle kurser og foredrag

Kurser og foredrag om web, Joomla og søgemaskineoptimering

Undervisning, kurser og foredrag har altid været en stor del af Toolmaster.dk. Af samme grund er vores erfaring markant større end de flestes, med over 100 kurser afholdt. Yderligere har vores undervisere undervisningserfaring fra tidligere jobs.

Vores mange kurser afholdes både for enkeltpersoner, en eller flere medarbejdere, eller hele afdelinger. Vi har kurser for alle niveauer og ambitionsniveauer – fra nybegynder til øvet. Og vi tilpasser og skræddersyr gerne kurset til jeres behov og niveau.

Undervisningen sker enten hos os eller hos jer (mod kørselstillæg). Undervisning og kurser sker som udgangspunkt i København og omegn.

Især efterspørgslen på vores kurser i søgemaskineoptimering og Joomla er stor. Vi kommer hele vejen rundt, så du kan kalde dig ekspert. Alt efter hvilke Joomla kurser der vælges, kan man endda selv lave flotte professionelle Joomla hjemmesider fra bunden af. Læs mere om vores komplette Joomla og webuddannelse.

Komplet web, hjemmeside, SEO og Joomla CMS uddannelse

Komplet uddannelse og kursus i hjemmesider, Joomla CMS og web Nedenstående kurser kan tages enkeltvis, eller som vores samlede uddannelse og kursus i hjemmesider, Joomla CMS, SEO og web.

Se mere om web, hjemmeside og Joomla uddannelsen her.

Joomla kurser (hjemmeside kurser)

Se også vores komplette Joomla uddannelse, så du får alt i den rigtige rækkefølge.

Navn Kode Timer Sværhedsgrad Krav Pris Vis
Joomla Intro og Installatør J1 5 Let Ingen, men helst HTML og CSS (W2) 4.995
Typisk kursist: En der ønsker at kunne installere og lave sine egne hjemmesider i Joomla fra bunden af, samt kunne udvide dem med udvidelser. Anbefalet er efterfølgende at tage kurset Joomla Webmaster (J2).
Joomla Webmaster J2 3 Let Ingen 2.995
Typisk kursist: En med behov for at kunne redigere og tilføje indhold, opdatere, vedligeholde, skrive nyheder og søgemaskineoptimere sin eksisterende Joomla hjemmeside på et overordnet niveau.
Joomla Administrator J3 4 Øvet Joomla Webmaster (J2) og solidt HTML og CSS (W2) kendskab 3.995
Typisk kursist: En der vil kende og kunne bruge samtlige funktioner og konfigurationsindstillinger i Joomla, samt derved få det fulde potentiale i Joomla kun få kender. Vi modificerer også moduler. Få en langt flottere og bedre hjemmeside!
Joomla Webshops J4 6 Middel Joomla Webmaster (J2) kurset 5.995
Typisk kursist: En der kender Joomla, og ønsker at udvide med en webshop og det til projektet rigtige webshopsystem. Vi snakker om fælderne, udfordringerne, betalingsgateways, lovgivning mm.
Joomla Design og Templates J5 7 Øvet Joomla Administrator (J3) kurset og solidt HTML og CSS (W2) kendskab 6.995
Typisk kursist: En, der kender Joomla, og som ønsker at kunne ændre/tilpasse eksisterende eller selv programmere egne Joomla templates fra bunden af eller konvertere et design (fx PSD) til en template.
Joomla Modul Programmør J6 7 Øvet Joomla Administrator (J3) kurset og PHP kodning 6.995
Typisk kursist: En, der kender Joomla godt, og som ønsker at kunne tilpasse eksisterende moduler samt udvikle helt egne moduler fra bunden af. Dette er springbrættet til at kunne udvikle egne komponenter.

Tekniske web kurser (fx søgemaskineoptimering)

Navn Kode Timer Sværhedsgrad Krav Pris Vis
Webuniverset og værktøjer W1 3 Let Ingen, du er ny til hjemmesider 2.995
Typisk kursist: En der ønsker at have grundigt teknisk kendskab og indblik i internettet, hvordan hjemmesider hænger sammen, styring af domæner og webhoteller samt nødvendige værktøjer, tips og tricks.
HTML og CSS W2 6 Let Ingen, men kendskab til Webuniverset (W1) er anbefalet 5.995
Typisk kursist: En der ønsker at mestre det nødvendige HTML og grundlæggende CSS, som er nok til at lave simple hjemmesider og landingpages med. Det bruges også til at få mest muligt ud af CMS-systemer som fx Joomla.
Google Analytics og Google Webmaster S1 3 Let-øvet Har arbejdet med web 2.995
Typisk kursist: En der vil hurtigt fra start med brug af de kraftige værktøjer Google Analytics og Google Webmaster, som ønsker at læse og fortolke alle statistikkerne korrekt samt vil fremsøge ønskede information.
Søgemaskineoptimering S2 7 Øvet Har arbejdet med web 6.995
Typisk kursist: En der ønsker et komplet overblik over hele SEO-universet, indhold som teknisk, samt selv kunne søgemaskineoptimere (SEO) sin hjemmeside. Der tages udgangspunkt i jeres egen hjemmeside.

Effektivitet og virksomhedskurser

Navn Timer Målgruppe Pris
Få styr på tiden 4 For alle Tilpasses kundens behov. Kontakt os.
Typisk kursist: Firma med ansatte, der ønsker at udrette mere i løbet dagen, få mere effektive arbejdsgange, bedre møder og være mindre stresset. Effektiv tidsstyring!
E-mail politik for virksomheder 2 For alle Tilpasses kundens behov. Kontakt os.
Typisk kursist: Firma der drukner i ”forkerte” e-mails eller har medarbejdere, der konsekvent bruger værktøjet forkert. Dette kursus øger effektiviteten og mindsker misforståelser mellem ansatte.
SEO for virksomheder 7 Indholdsredaktører Tilpasses kundens behov. Kontakt os.
Typisk kursist:Firma med flere afdelinger og forskellige produkter, der skal koordinere deres SEO indsats. Et komplet og grundigt SEO-kursus, med udgangspunkt i jeres sides opsætning, efterfulgt af planlægning.
Google Analytics for virksomheder 3 Indholdsredaktører, marketing mm. Tilpasses kundens behov. Kontakt os.
Typisk kursist:Firma, der skal i gang med, eller vil optimere deres digitale markedsstrategi, samt lære mere om deres kunder og i det hele taget om Google Analytics. Der er fokus på individuelle afdelingers forståelse.
Digital webstrategi for virksomheder (med workshop) 5 Indholdsredaktører og marketing mm. Tilpasses kundens behov. Kontakt os.
Typisk kursist: Firma, der er klar til at nå nye kundesegmenter og ønsker en digital strategi. Et væld af tips og tricks, statistikker og anbefalinger om bl.a. valg af CMS-systemer. Vi afrunder med at lave en samlet webstrategi.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage nyheder om vores kurser, fælles kursusdage med rabat, samt kampagnetilbud.

Kontakt os i dag for yderligere information om vores kurser, priser, kursusdage, samt hvordan vi kan tilpasse undervisningen jeres behov.

Udskriv Email

Åbningstider

Ring på telefon 2623 5224 inden for følgende tidsrum:

Mandag-Fredag: 09.00 til 16.00
Weekend: Lukket

Eller skriv os en e-mail på: 
info@toolmaster.dk

Om Toolmaster.dk

Toolmaster.dk er et Full-Service Joomla CMS webbureau med over 18 års erfaring.
Vi ligger i København. Vi blev etableret i 2004 og har arbejdet med Joomla CMS fra starten.
Vi tilbyder stort set alt inden for webløsninger, webshops og online markedsføring.

Vi støtter

Sponsor af den årlige danske
Er også med i selve bestyrelsen.