• Forsiden
  • Vi tilbyder
  • Søgemaskineoptimering (SEO)

Søgemaskineoptimering (SEO) af hjemmeside

Hvad er en dyr og flot hjemmeside værd, som ingen finder og ser? Svaret er desværre ”intet”!

Løsningen er søgemaskineoptimering (SEO). En hjemmeside uden søgemaskineoptimering svarer til en sportsvogn uden benzin - den kommer man ikke langt med.

Med søgemaskineoptimering kan du få flere seriøse kunder og besøgende på din hjemmeside. For at gøre søgemaskineoptimering økonomisk skalerbar og overskuelig har vi udviklet fem SEO-pakker med hver deres fokusområde.

Hvad er søgemaskineoptimering (SEO)?

Søgemaskineoptimering er den proces, der gør ens hjemmeside og dens produkter lettere at finde via søgemaskiner (Google, Bing, Yahoo m.v.). Langt de fleste kunder finder i dag deres ønskede leverandør og produkter via søgemaskiner. Dette gør SEO til en vigtig langsigtet investering.

Søgemaskineoptimering som salgsredskab og investering

Søgemaskineoptimering er det måske vigtigste salgsredskab, og derfor bør det indgå i alle virksomheders reklamebudget. Omkring 80 % af alle salg starter ved brug af en søgemaskine.

Søgemaskineoptimering er ofte stærkt undervurderet af virksomheder, ofte fordi søgemaskineoptimering ikke gennemføres i tilstrækkelig grad eller professionelt nok, til at det overhovedet har effekt. Det skyldes som regel, at der ikke er tid eller økonomi til investeringen i søgemaskineoptimering, eller at man har dårlige erfaringer med SEO-konsulenter, der ikke kan deres kram.

Med vores fem SEO-pakker, sikres du, at dine kunder finder dig bedre end nogensinde.

Hvordan søgemaskineoptimeres en hjemmeside bedst?

Der er mange måder at søgemaskineoptimere en hjemmeside, alt efter hvor seriøs man er, og hvad økonomien tillader. Økonomi skal dog ikke afholde jer fra at søgemaskineoptimere, da man med fordel kan gøre det ad flere omgange. Selv mindre tiltag kan gøre en stor forskel, og det belønner søgemaskinerne.

Vores fem SEO-pakker gør det nemt at overskue økonomien og dele arbejdet op hen over tid.

Søgemaskineoptimering (SEO) pakker

Hvad gør søgemaskineoptimering svært?

Alle vil gerne ligge nummer 1 på søgeresultaterne, og derved ramme deres kunder bedst muligt. Det betyder også, at der konstant er kamp om at være placeret her. Så selv hvis man ender med at ligge nummer 1, kan man ikke føle sig sikker, da der altid er nogen, der arbejder på at overhale dig og skubbe dig ned ad listen. Derfor er SEO en løbende proces, som faktisk også belønnes af søgemaskinerne.

Man kan med fordel få udført vores fem populære SEO-pakker én ad gangen. Se SEO-pakkerne her.

Udskriv Email

Åbningstider

Ring på telefon 2623 5224 inden for følgende tidsrum:

Mandag-Fredag: 09.00 til 16.00
Weekend: Lukket

Eller skriv os en e-mail på: 
info@toolmaster.dk

Om Toolmaster.dk

Toolmaster.dk er et Full-Service Joomla CMS webbureau med over 18 års erfaring.
Vi ligger i København. Vi blev etableret i 2004 og har arbejdet med Joomla CMS fra starten.
Vi tilbyder stort set alt inden for webløsninger, webshops og online markedsføring.

Vi støtter

Sponsor af den årlige danske
Er også med i selve bestyrelsen.