Teknisk ordbog

Der er 4 definerede ord i denne tekniske ordbog.
Alle A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Term Definition
Backend

Ved alle CMS-systemer bruges gloserne ”frontend” og ”backend”. Frontend er det ens besøgende ser – altså selve hjemmesiden, mens backend er det konfigurationsområde som kun administrator og indviede personer ser efter login.

Betalingsgateway

Alle webshops har brug for en betalingsgateway, for at man kan betale med fx Dankort og VISA-kort. Nogle eksempler på webshops er VirtueMart og HikaShop. Betalingsprocessen består i, at webshoppen kontakter betalingsgatewayen, når kunden er klar til at betale for sine produkter. Her får webshoppen bekræftet, om de betalingskort-koder kunden har indtastet, er korrekte (og fx om kortet er aktivt). Herefter gives der besked til webshoppen, om købet kan gennemføres, og købsprocessen fortsætter. Toolmaster.dk tilbyder opsætning af webshops samt integration til betalingsgateways.

Blog

"Blog" kommer af ordet "weblog" som dækker over en slags digital dagbog. En person, der har en blog, bruger den typisk til at beskrive begivenheder som ferier, og hvad de oplever i løbet af en dag/uge. Blogs bliver også mere og mere brugt til debat og beskrivelse af status på projekter.

Browser Toolbar

En Browser Toolbar er en værktøjslinje i ens internetbrowser. En toolbar kan give mange fordele som fx reklame, søgemuligheder, relevante links osv. Toolmaster.dk designer også toolbars som nogle af de eneste i Danmark.

Åbningstider

Ring på telefon 2623 5224 inden for følgende tidsrum:

Mandag-Fredag: 09.00 til 16.00
Weekend: Lukket

Eller skriv os en e-mail på: 
info@toolmaster.dk

Om Toolmaster.dk

Toolmaster.dk er et Full-Service Joomla CMS webbureau med over 18 års erfaring.
Vi ligger i København. Vi blev etableret i 2004 og har arbejdet med Joomla CMS fra starten.
Vi tilbyder stort set alt inden for webløsninger, webshops og online markedsføring.

Vi støtter

Sponsor af den årlige danske
Er også med i selve bestyrelsen.