Teknisk ordbog

Der er 6 definerede ord i denne tekniske ordbog.
Alle A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Term Definition
Google AdSense

Google AdSense er en service fra Google, der gør det muligt at vise reklamer på din hjemmeside og få penge for det. De reklamer der vises, er dem, som andre betaler for at få vist via Google AdWords. Der er dog ikke de store penge at hente her uden voldsomt mange sidevisninger i døgnet.

Google AdWords

Google AdWords er at navnet på en reklametype hos Google. Du betaler kun for, hvor godt din reklame vises, samt pr. klik på din reklame. Man får derved næsten gratis reklame på Googles hjemmeside og betaler kun for potentielle kunder. Der er dog mange faldgrupper, og det kan blive meget dyrt ved forkert brug. Toolmaster.dk tilbyder opsætning af Google AdWords reklamer.

Google Analytics

Google Analytics er et gratis online marketingværktøj og statistiksystem, som Google stiller til rådighed. Det kan vise statistik nok til de fleste. Man bør dog installere et større statistiksystem, hvis man ønsker dybdegående statistik om ens besøgende og deres brug af siden. Toolmaster.dk tilbyder opsætning af Google Analytics, samt underviser i Google Analytics.

Google Places

Med Google Places kan man lægge sin virksomhed på Google Maps med en god beskrivelse og relevante informationer. Dette gør, at man lettere bliver fundet i Google søgemaskinen, samt man bliver bedre og pænere præsenteret i søgeresultater og i Google Maps søgeresultater. Det er et must for seriøse virksomheder, specielt hvis deres kunder skal besøge en fysisk butik. Toolmaster.dk tilbyder opsætning af Google Places sider.

Google Webmaster

Google Webmaster er en lang række gratis værktøjer stillet til rådighed af Google. De kan forbedre Google Analytics statistikken, fortælle dig, hvis din hjemmeside er gået ned eller hacket, samt forbedre din søgemaskineoptimering (SEO) ved at kunne modtage et XML sitemap. Toolmaster.dk tilbyder opsætning af Google Webmaster konti.

Groupware

Et groupware er et web-system, der gør det muligt at samarbejde over internettet/intranet via en internetbrowser. Man kan fx dele filer, håndtere og diskutere projekter og opgaver, tildele personer ansvarsområder, danne overblik, håndtere kontaktoplysninger og kalender/aftaler samt meget mere.

Åbningstider

Ring på telefon 2623 5224 inden for følgende tidsrum:

Mandag-Fredag: 09.00 til 16.00
Weekend: Lukket

Eller skriv os en e-mail på: 
info@toolmaster.dk

Om Toolmaster.dk

Toolmaster.dk er et Full-Service Joomla CMS webbureau med over 18 års erfaring.
Vi ligger i København. Vi blev etableret i 2004 og har arbejdet med Joomla CMS fra starten.
Vi tilbyder stort set alt inden for webløsninger, webshops og online markedsføring.

Vi støtter

Sponsor af den årlige danske
Er også med i selve bestyrelsen.