Teknisk ordbog

Der er 4 definerede ord i denne tekniske ordbog.
Alle A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Term Definition
Off site

"Off site" betyder kort sagt "et andet sted end på den pågældende hjemmeside". Når man fx skal tage backup af sin hjemmeside, er det vigtigt at gemme en kopi et andet sted end det sted, hvor ens hjemmeside ligger. På den måde er man sikker. Der kan også være tale om en funktion, der ligger på et andet webhotel, men som man bruger i sin hjemmeside.

Opdatering

Med en opdatering rettes fejl i et program. Disse fejl kan være sikkerhedshuller eller blot bugs (fejl) i systemet. Det er især vigtig at opdatere CMS-systemer løbende samt dets udvidelser, da disse kan tilgås via internettet af alle. Hvis der er mange store ændringer, er der i stedet tale om en migrering.

Open source

Open source er et relativt nyt begreb (fra januar 1998), som dækker over software, hvor alle har adgang til kildeteksten. Mange forbinder fejlagtigt open source med ordet "gratis", som ikke nødvendigvis er en selvfølge. Der findes mange typer af open source licenser, som alle stiller forskellige krav til brugen af koden.

Outlook

Microsoft Outlook er det mest udbredte e-mail, to-do, opgave, adresse/personkartotek og kalenderprogram i verden. Systemet kan både håndtere e-mails baseret på POP3, IMAP og Exchange.

Åbningstider

Ring på telefon 2623 5224 inden for følgende tidsrum:

Mandag-Fredag: 09.00 til 16.00
Weekend: Lukket

Eller skriv os en e-mail på: 
info@toolmaster.dk

Om Toolmaster.dk

Toolmaster.dk er et Full-Service Joomla CMS webbureau med over 18 års erfaring.
Vi ligger i København. Vi blev etableret i 2004 og har arbejdet med Joomla CMS fra starten.
Vi tilbyder stort set alt inden for webløsninger, webshops og online markedsføring.

Vi støtter

Sponsor af den årlige danske
Er også med i selve bestyrelsen.