Teknisk ordbog

Der er 6 definerede ord i denne tekniske ordbog.
Alle A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Term Definition
Webhotel

Et webhotel er det sted (webhosting), hvor ens filer (hjemmeside) placeres, for at man kan se dem på internettet. Der findes mange billige webhoteller, og der er stor forskel på deres kvalitet og serviceniveau. At vælge det rigtige webhotel er en vigtig del af at have en god hjemmeside. Toolmaster.dk hjælper jer gerne med at finde det rigtige webhotel til jeres projekt.

Webshop

En webshop gør det muligt at sælge produkter på ens hjemmeside. Produkterne kan både være materielle og immaterielle. Betaling kan fx ske med Dankort og Visakort. En webshop kan enten være et modul i et CMS-system eller et selvstændigt system. Det har ikke indflydelse på shoppens funktionalitet og muligheder. Nogle gode eksempler på webshops er VirtueMart og HikaShop. Toolmaster.dk tilbyder opsætning af webshops.

Wiki

Et "Wiki" er en form for hjemmeside, der tillader alle besøgende og brugere at ændre alt indhold på siden. I enkelte tilfælde, endda helt uden at skulle være oprettet som bruger. Et Wiki bruges mest til tekster og lignende.

Wireframe

Wireframe er en del af designprocessen. Når man arbejder med wireframes, arbejder man helt uden farver og kigger kun på, hvordan den perfekte hjemmeside ser ud. I denne proces finder man ud af, hvilke kasser og indhold, der er brug for, samt hvor de skal placeres. Dette er en svær proces og kræver stor erfaring for et godt resultat.

WordPress

WordPress er verdens mest udbredte blogsystem. WordPress forsøger sig også som et simpelt CMS. WordPress bruges fortrinsvis af privatpersoner til fx en simpel familiehjemmeside, en blog eller et digitalt visitkort. Man ser desværre mange, der bruger WordPress til deres virksomhedshjemmeside, men dette medfører ofte udviklingsbegrænsninger og senere en stor omlægningsudgift. WordPress anbefales oftest af ikke-tekniske bureauer som fx grafikere. Toolmaster.dk tilbyder derfor primært opsætning af Joomla hjemmesider, samt migrering fra WordPress til Joomla.

WYSIWYG

En “What You See Is What You Get” (WYSIWYG) editor er en online teksteditor, som bruges til at styre et websites indhold af tekst, billeder, links osv., på samme måde, som man fx gør tekst fed i Word.

Åbningstider

Ring på telefon 2623 5224 inden for følgende tidsrum:

Mandag-Fredag: 09.00 til 16.00
Weekend: Lukket

Eller skriv os en e-mail på: 
info@toolmaster.dk

Om Toolmaster.dk

Toolmaster.dk er et Full-Service Joomla CMS webbureau med over 18 års erfaring.
Vi ligger i København. Vi blev etableret i 2004 og har arbejdet med Joomla CMS fra starten.
Vi tilbyder stort set alt inden for webløsninger, webshops og online markedsføring.

Vi støtter

Sponsor af den årlige danske
Er også med i selve bestyrelsen.