Teknisk ordbog

Der er 6 definerede ord i denne tekniske ordbog.
Alle A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Term Definition
Safari

Safari” er en internetbrowser udviklet af Apple. Det er generelt ikke betragtet som en god browser, selvom den hænger godt med mod toppen.

SEF

SEF står for ”Search Engine Friendly”. Dette betyder, at man laver hjemmesidens URL’er søgemaskinevenlige. Man ændrer typisk URL’en til at indeholde de vigtigste søgeord. Dette har stor betydning for, hvor godt hjemmesiden kan findes på søgemaskiner.

Signatur

En "signatur" er et stykke tekst, man underskriver alle sine indlæg i et forum med. Det har vundet stort indpas, da brugerne kan benytte HTML-kode og fx lave links. Derved kan de linke til sin egen hjemmeside.

Sociale medier

Sociale medier dækker over de mange sociale netværk som fx Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube og Google+. Sociale medier er kort fortalt hjemmesider, hvor man kan kommunikere og dele ting med andre (venner). Af denne grund kan disse ved rette brug, investering og opmærksomhed være stærke salgskanaler. Toolmaster.dk tilbyder opsætning af sociale medier og integration i din hjemmeside.

Søgemaskine

En søgemaskine er en "hjemmeside", som har et stort register over alle hjemmesider på internettet, man kan søge i (fx Google). Omkring 85 % af alle sider, der kan ses på internettet (i Europa), er blevet fundet via en søgemaskine første gang. Dette gør det lettere at blive fundet i søgemaskinerne til en vigtig del af ens markedsføring.

Søgemaskineoptimering

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization (søgemaskineoptimering). Det er en proces, hvor man får en hjemmeside, eller enkelt sider på hjemmesiden til bedre at blive fundet via søgemaskiner. SEO er en længere og kontinuerlig proces, der dog altid kan betale sig i længden. Toolmaster.dk tilbyder søgemaskineoptimering (SEO) af din hjemmeside.

Åbningstider

Ring på telefon 2623 5224 inden for følgende tidsrum:

Mandag-Fredag: 09.00 til 16.00
Weekend: Lukket

Eller skriv os en e-mail på: 
info@toolmaster.dk

Om Toolmaster.dk

Toolmaster.dk er et Full-Service Joomla CMS webbureau med over 18 års erfaring.
Vi ligger i København. Vi blev etableret i 2004 og har arbejdet med Joomla CMS fra starten.
Vi tilbyder stort set alt inden for webløsninger, webshops og online markedsføring.

Vi støtter

Sponsor af den årlige danske
Er også med i selve bestyrelsen.