Teknisk ordbog

Der er 3 definerede ord i denne tekniske ordbog.
Alle A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Term Definition
Hack

Et "hack" betyder man ændrer noget kode til fx at kunne mere i funktionalitet. At hacke skal ikke misforstås med den altid ulovlige handling at "cracke". Denne fejltagelse ses ofte begået af medierne i Danmark. Et hack kan med andre ord være fuldt lovligt og en positiv ting.

HikaShop

HikaShop er en relativt ung webshop til Joomla CMS. På trods af sin korte levetid er det dog en meget avanceret webshop, der endda kan mere end mange af de avancerede webshops. Yderligere kommer den med integrationer til mange forskellige betalingsgateways. VirtueMart er et andet godt eksempel på et webshopsystem. Toolmaster.dk tilbyder opsætning af både HikaShop og VirtueMart webshops.

HTML

"Hypertext Markup Language" (HTML) er et statisk sprog, der kun kan vise ting som fx sider, der er skabt af en dynamisk PHP/ASP webapplikation. Det er en hyppig fejltagelse at tro, at når man kan HTML, kan man lave hjemmesider. I virkeligheden er det de dynamiske web-programmeringssprog (fx PHP eller ASP), der skaber siden, og det er det statiske web-opstillingssprog HTML, der viser det.

Åbningstider

Ring på telefon 2623 5224 inden for følgende tidsrum:

Mandag-Fredag: 09.00 til 16.00
Weekend: Lukket

Eller skriv os en e-mail på: 
info@toolmaster.dk

Om Toolmaster.dk

Toolmaster.dk er et Full-Service Joomla CMS webbureau med over 18 års erfaring.
Vi ligger i København. Vi blev etableret i 2004 og har arbejdet med Joomla CMS fra starten.
Vi tilbyder stort set alt inden for webløsninger, webshops og online markedsføring.

Vi støtter

Sponsor af den årlige danske
Er også med i selve bestyrelsen.