Teknisk ordbog

Der er 5 definerede ord i denne tekniske ordbog.
Alle A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Term Definition
Favicon

Et favicon er det lille billede, som vises i din internetbrowser på fanebladet ved siden af hjemmesidens navn/titel. Hvis nogen bookmarker hjemmesiden, gemmes dette lille genkendelige ikon med. Det er en god og meget billig måde at gøre sig bemærket og fremstå professionel.

Firefox

"Firefox" er en af de bedre internetbrowsere. Firefox er et af de mange gode og populære produkter, der er kommet ud af open source, ligesom de CMS-systemer Toolmaster.dk implementerer. Firefox kan udvides med en masse funktioner via addons.

Forum

Et "Forum" er en funktion hvor brugere på et website kan udveksle meninger og informationer via tekst. Et forum er designet til forskellige debatter inden for et eller flere valgte emner og kategorier. Brugerne kan ofte have et avatar og en signatur for at sætte et personligt præg som i en hver anden samtale.

Frontend

Ved alle CMS-systemer bruges gloserne ”frontend” og ”backend”. Frontend er det ens besøgende ser – altså selve hjemmesiden, mens backend er det konfigurationsområde som kun administrator og indviede personer ser efter login.

FTP

"Fast Transfer Protocol" (FTP) er en metode til at overføre filer frem og tilbage over internettet/netværk til et webhotel/server. FTP bruges med andre ord til at uploade en hjemmeside og dens filer til webhotellet, så den kan ses af besøgende via en internetbrowser. For at skabe en forbindelse via FTP skal man bruge en IP, et brugernavn og en tilhørende kode. Du kan hente et godt og gratis FTP-program på adressen http://filezilla.sourceforge.net.

Åbningstider

Ring på telefon 2623 5224 inden for følgende tidsrum:

Mandag-Fredag: 09.00 til 16.00
Weekend: Lukket

Eller skriv os en e-mail på: 
info@toolmaster.dk

Om Toolmaster.dk

Toolmaster.dk er et Full-Service Joomla CMS webbureau med over 18 års erfaring.
Vi ligger i København. Vi blev etableret i 2004 og har arbejdet med Joomla CMS fra starten.
Vi tilbyder stort set alt inden for webløsninger, webshops og online markedsføring.

Vi støtter

Sponsor af den årlige danske
Er også med i selve bestyrelsen.